Prijsbereik: Van naar

BLEND Utrecht

113 splinternieuwe appartementen  Wand- en vloerafwerking  Sleuteloverdracht medio 2021 

Omschrijving

113 splinternieuwe appartementen
Wand- en vloerafwerking
Sleuteloverdracht medio 2021

Introductie

Bezoek onze projectwebsite

BLEND, EEN KLEURRIJKE SAMENSMELTING VAN MENSEN EN CULTUREN

De Utrechtse wijk Overvecht is in de afgelopen jaren getransformeerd tot een gewilde buurt. DeBuurt staat voor een compleet nieuwe leefomgeving en bestaat uit vier woongebouwen, waaronder BLEND: een bijzonder appartementengebouw met 113 appartementen. Ook jij kunt binnenkort genieten van de verbonden sfeer die hier heerst. Toegankelijk, eigentijds en sociaal.

Kies jij voor BLEND, dan heb je ook de voordelen van DeBuurt. Met alle ruimte om te wonen en te werken, nieuwe mensen te ontmoeten, te genieten van kunst en cultuur of je eigen bedrijf te beginnen.

De 113 gloednieuwe appartementen in BLEND bieden voor ieder wat wils. Je vindt er 99 twee-en driekamerappartementen en 14 twee- en driekamermaisonnettes. De woonoppervlakten variëren van 40 m2 tot 121 m2. De meeste woningen van BLEND beschikken over een loggia of eigen buitenruimte binnen de gezamenlijke binnentuin. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin.

Afwerking en duurzaamheid
Alle woningen krijgen een moderne greeploze, witte keuken met granieten werkblad en inbouwapparatuur. Ook krijgen de woningen een luxe badkamer met douche, wastafel en -in sommige gevallen- een tweede toilet. De muren worden behangen en geschilderd. De vloeren worden voorzien van PVC. Als huurder heb je zelfs keuze uit een aantal kleuren vloeren. Overal is er vloerverwarming- en koeling. De woningen voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen met als grote voordeel dat je energierekening een stuk lager zal zijn. Elk appartement krijgt bovendien een paar zonnepanelen. Heb je een auto? Deze parkeer je gemakkelijk op jouw eigen privéparkeerplaats onder het gebouw.

Oplevering
Verwachte oplevering medio 2021.

Inkomensnorm
Om voor deze appartementen in aanmerking te komen, hanteren wij een inkomensnorm.
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienstverband, exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) 4x de kale maandhuur dient te bedragen, waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.
Bent u gepensioneerd? Dan gelden andere inkomensnormen. Hier kijken wij individueel naar. Bent u zelfstandig? Dan ontvangen wij graag de jaarstukken van de afgelopen 2 jaar.

Langdurige verhuur
Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (3 jaar).

Interesse? bekijk onze projectwebsite voor meer informatie! Op deze website kunt u zich aanmelden voor dit project. U wordt dan steeds als eerste op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom ons gebouw.

Bezoek onze projectwebsite

BLEND Utrecht op kaart