Prijsbereik: Van naar

Huren, Kopen, Wonen Stienstra.nl
Stienstra heeft voor u een ruim aanbod van huur- en koopwoningen. Woningen en appartementen door heel Nederland, van Vaals tot Den Helder. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar dragen wij graag aan bij. Uw woonwensen staan bij ons centraal.

Graag zoeken wij samen met u een woning die aan al uw woonwensen voldoet, om uw woonplezier maximaal te maken. Niet voor niets is Stienstra al sinds 1961 een begrip in vastgoedland. Stienstra is een van de grootste particuliere vastgoedeigenaren in Nederland. Dit houdt onder andere in dat u van de eigenaar huurt en niet van een tussenpersoon. Daarin maakt Stienstra het verschil. Huren van de eigenaar biedt voordelen omdat Stienstra de exacte achtergrond van de woning, het appartement of de buurt kent. Wij zorgen goed voor onze woningen en voor u als huurders. Dankzij deze aanpak is Stienstra door de Nederlandse Woonbond al vijf keer uitgeroepen tot "Beste particuliere verhuurder van Nederland".

Uw woning is uw dagelijkse leefomgeving. Daarom willen wij u zo goed mogelijk informeren over de woningen die wij aanbieden. Wij staan graag voor u klaar om u rond te leiden en van alle informatie te voorzien.

Contact

Kruisstraat 56

6411 BW Heerlen
Postbus 79
6400 AB Heerlen

045 - 5638300

BTW-nummer: NL005557999B01


Contact opnemen

U kunt contact met ons opnemen middels ons contactformulier, door ons te bellen of door met ons te chatten.

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur.

Via de chat zijn wij 7 dagen per week bereikbaar van 08:30 tot 23:00 uur. Chatten kan middels het pop-up venster dat rechtsonder op de website verschijnt.

Eventuele klachten/storingen kunt u hier aan ons doorgeven.
Spoedeisende klachten/storingen kunt u, 24 uur per dag, melden via de servicelijn van de onderhoudsdienst tel. 045 - 571 85 95.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Ons cookiebeleid OK