Prijsbereik: Van €0 naar €700.000

Toegankelijkheidsverklaring

 

Vastgoed zit Stienstra in het bloed. Sinds 1961 is Stienstra als vastgoedonderneming actief in heel Nederland. Stienstra richt zich op bestaande en op nieuwbouwwoningen in het middensegment. De portefeuille van Stienstra omvat enkele duizenden woningen. Omdat Stienstra al zo lang in het vastgoed zit, heeft de onderneming, dankzij ervaringen en ontwikkelingen in het verleden een scherpe blik naar de toekomst. Stienstra weet wat er vandaag en morgen speelt in de Nederlandse woningmarkt en kent de wensen van de huurders: optimaal woongenot met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Stienstra heeft voor u een ruim aanbod van huurwoningen. Woningen en appartementen door heel Nederland. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar dragen wij graag aan bij. Uw woonwensen staan bij ons centraal. Via de website www.stienstra.nl presenteren wij onze diensten en ons aanbod digitaal. Wij doen dit ook voor personen die moeite hebben met lezen, (kleuren)blind zijn of een andere fysieke dan wel verstandelijke beperking hebben. Ondanks dat wij als organisatie niet onder het besluit Digitale toegankelijk vallen streven wij ernaar om tenminste de volgende websites Toegankelijk te maken volgens de WCAG 2.2 AA richtlijnen: www.stienstra.nl Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op genoemde URL. 

Nalevingsstatus 

De bovengenoemde website voldoet gedeeltelijk aan de richtlijnen. Stienstra heeft haar leverancier gevraagd een scan uit te voeren op www.stienstra.nl. Hierbij is gekeken naar de toegankelijkheid van de systemen en technieken die de website direct ondersteunen. Informatie die van buiten het Content Management Systeem wordt opgehaald zijn hierbij niet gecontroleerd. Stienstra is voornemens om ook deze systemen in de komende periode te controleren .

Niet-toegankelijke inhoud 

De onderstaande inhoud is niet-toegankelijk om de volgende redenen: De huisstijlkleuren die zijn doorgevoerd op deze website zijn niet compliant met de richtlijnen die gesteld worden aan de contrastverhouding. Ook zijn nog niet alle headings ingericht zoals het hoort en dient de content zoals foto’s en tabellen nog toegankelijk gemaakt te worden. Stienstra is voornemens om aspecten op korte termijn te vervangen of aan te passen. Bovendien zal er gekeken worden in hoeverre de huisstijlkleuren aangepast kunnen worden, door (een) kleur(en) die wel voldoet(n) aan de richtlijnen.

Opstelling van deze verklaring 

Deze verklaring is opgesteld op 9 april 2024 met instemming van de verantwoordelijke bestuurder van Stienstra (directeur property). De actualiteit, volledigheid en juistheid van deze verklaring zijn voor het laatst herzien op 9 april 2024.

Reageren en contactgegevens 

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over de toegankelijkheid? Neem dan contact met ons op via marketing@stienstra.nl of 0610988747. Wij zullen dan binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging sturen. Uiteraard houden we u op de hoogte van de voortgang en trachten wij uw verzoek zo snel mogelijk af te handelen.

Handhavingsprocedure 

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kunt u contact opnemen met www.nationaleombudsman.nl.


Datum van de verklaring: 19 april 2024