Prijsbereik: Van naar

Bij Stienstra staan de kernwaarden ‘Duurzaamheid‘ en ‘Betrouwbaar ondernemen‘ hoog in het vaandel. Wij richten ons op verduurzaming en optimalisatie van ons woningbezit waarbij marktgerichtheid, klantgerichtheid en digitalisering speerpunten zijn. Om onze marktpositie verder te verbeteren, zijn we voor de afdeling Asset op zoek naar een

Assetmanager (40 uur p/w)

Als Assetmanager geef je tactisch beleidsadvies richting de directeur Vastgoed over het optimaliseren van de portefeuillesamenstelling en het rendement en risicoprofiel van de portefeuille, de (woon)segmenten en het beoogde duurzaamheidsprofiel. Je voert de risico- en Fit-Gap analyse van de portefeuille uit. Je geeft adviezen aangaande de portefeuillestrategie en monitort deze. Ten aanzien van de waardering van de portefeuille en complexen breng je adviezen uit over o.a. de markthuur en stuur je het taxatieproces aan. Je analyseert en rapporteert over kwartaal- en jaarrapporten IPD en over de deelnemersbenchmark. In de acquisitie- dan wel ontwikkelfase beoordeel je de projecten en adviseer je hieromtrent. In deze fase werk je nauw samen met de Technisch assetmanager en de directeur Vastgoed.

Wij vragen

Je hebt minimaal een afgeronde bouwtechnische HBO opleiding, een aanvullende MRE-opleiding en minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een soortgelijke organisatie. Je bezit uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je hebt een commerciële en ondernemende instelling, bent proactief, kunt resultaatgericht en accuraat werken, werkt graag in een team en denkt in praktische en haalbare oplossingen met oog voor kwaliteit en nakomen van afspraken.

Wij bieden

Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en de nodige communicatiemiddelen. Tevens krijg je in het compacte team de ruimte om projecten naar een hoger niveau te tillen met jouw inbreng en je verder te ontwikkelen en te groeien in de functie. In eerste instantie wordt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden.

Heb je interesse? Solliciteer dan meteen. Interessante kandidaten nodigen we namelijk direct uit voor een eerste kennismaking. Stuur jouw sollicitatie en cv naar a.smeding@stienstra.nl en we hopen je spoedig te spreken. Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over deze functie, neem dan contact op met Alphons Spaninks, directeur Vastgoed op telefoonnummer 045-5638300. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Alfred Smeding, HR adviseur, via a.smeding@stienstra.nl of telefoonnummer 045-5638300. Meer informatie over Stienstra vind je op www.stienstra.nl.

Stienstra verwerkt persoonsgegevens van sollicitanten in het kader van de sollicitatie- en selectieprocedure met als doel om een geschikte kandidaat voor de vacante functie te vinden. Een check ten aanzien van referenties en social media en een verklaring omtrent het gedrag (VOG) kan hiervan onderdeel zijn. Stienstra verwerkt uitsluitend persoonsgegevens die zij daarvoor nodig heeft. Na afronding van de selectieprocedure worden de persoonsgegevens verwijderd indien deze niet meer nodig zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld