Prijsbereik: Van naar

Vacature Rayonopzichter technisch vastgoedbeheer

Ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, een gezonde dosis verantwoordelijkheid en een die een stevig beroep doet op jouw vakkennis? Ben je graag zelfstandig en veel onderweg met als welkome afwisseling dat je regelmatig onder de mensen komt. Helemaal niet gek toch? Wij ontvangen je met open armen in ons solide familiebedrijf.

Rayonopzichter technisch vastgoedbeheer (40 uur p/w)
Regio Midden en West Nederland (Utrecht, Hilversum, Amstelveen)

Wat ga je doen?

Als rayonopzichter technisch vastgoedbeheer draag je zorg voor jouw eigen stukje vastgoed binnen de portefeuille van Stienstra. Je bent medeverantwoordelijk voor de optimale bouwkundige staat van de verhuurde woningen en appartementen binnen jouw rayon. Dit betekent dat je dagelijks onderweg bent om de nodige werkzaamheden uit te stippelen. Denk hierbij aan incidenteel, renovatie- en planmatig onderhoud aan de woningen en appartementen, maar ook aan inspecties, rapportages, toezichthouden op de uit te voeren werkzaamheden en vertalen van wensen en belangen naar functionele en technische eisen. Je bent in dit werk de spil tussen de verschillende belanghebbenden: de huurders, de VvE, de aannemers en uiteraard wijzelf. Je bent circa één dag per week op kantoor in Heerlen om jouw werkzaamheden af te stemmen met je directe collega‘s. Zo stel je, in overleg met de Manager Technisch Vastgoedbeheer, onderhoudsbegrotingen voor jouw rayon op. Daarnaast krijg je af en toe te maken met huurcommissie- en kantongerechtzaken (op technisch gebied). We vinden het belangrijk dat je spart met jouw collega‘s zodat mogelijke obstakels geen bergen worden maar heuvels blijven.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met de juiste kennis en ervaring. Ons ideale profiel ziet er als volgt uit:
 • Een afgeronde bouwtechnische hbo-opleiding of ruime werkervaring in een soortgelijke functie (en organisatie).
 • Je hebt veel kennis van kosten, kwaliteitsverhoudingen, de woningmarkt en volkshuisvesting.
 • Je kunt goed organiseren (plannen, prioriteren en bewaken).
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en beheerst het Office-pakket goed.
 • Je hebt een scherp oog voor klant en kwaliteit, je bent van nature servicegericht.
 • Je houding is proactief, je gaat voor resultaat en blijft tegelijkertijd accuraat.
 • Jouw oplossingen zijn praktisch en daarmee haalbaar.
 • Je kan zowel individueel als in teamverband prima uit de voeten.

Wat geven we jou daarvoor terug?

Je gaat werken bij een familiebedrijf en dat merk je. Geen korte termijn denken, maar beleid voor de lange termijn. We zijn kerngezond en dat biedt de nodige zekerheid.
 • Een salaris waarvan de hoogte afhankelijk is van je kennis en ervaring.
 • Krijg je van ons 240 vakantie-uren per jaar.
 • Bieden wij een uitstekende pensioenregeling.
 • Steken wij moeite in de vitaliteit van onze medewerkers, met onderzoek, een fietsplan en bedrijfsfitnessarrangementen.
 • Voorzien we je van de juiste middelen om in deze functie optimaal te kunnen werken, namelijk een leaseauto, een laptop en een mobiele telefoon.
Heb je interesse, ben je woonachtig in genoemde regio en ben je in het bezit van autorijbewijs B/E? Solliciteer dan meteen. Interessante kandidaten nodigen we namelijk direct uit voor een eerste kennismaking. Stuur jouw sollicitatie en cv naar a.smeding@stienstra.nl en we hopen je spoedig te spreken. Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over deze functie, neem dan contact op met Jos Meertens, Manager Technisch Vastgoedbeheer op telefoonnummer 045-5638300. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Alfred Smeding, Adviseur HR, via a.smeding@stienstra.nl of telefoonnummer 045-5638300. Meer informatie over Stienstra vind je op https://www.stienstra.nl/over-stienstra/.
Stienstra verwerkt persoonsgegevens van sollicitanten in het kader van de sollicitatie- en selectieprocedure met als doel om een geschikte kandidaat voor de vacante functie te vinden. Een check ten aanzien van referenties en sociale media en een verklaring omtrent het gedrag (VOG) kan hiervan onderdeel zijn. Stienstra verwerkt uitsluitend persoonsgegevens die zij daarvoor nodig heeft. Na afronding van de selectieprocedure worden de persoonsgegevens verwijderd indien deze niet meer nodig zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.