Prijsbereik: Van naar

Marketeer

Ben jij de marketingexpert die Stienstra de volgende stap laat zetten?

ORGANISATIE

Vastgoed zit Stienstra in het bloed. Sinds 1961 is Stienstra als vastgoedonderneming actief in heel Nederland. Stienstra richt zich op bestaande en op nieuwbouwwoningen in het middensegment. De portefeuille van Stienstra omvat enkele duizenden woningen. Omdat Stienstra al zo lang in het vastgoed zit, heeft de onderneming, dankzij ervaringen en ontwikkelingen in het verleden een scherpe blik naar de toekomst. Stienstra weet wat er vandaag en morgen speelt in de Nederlandse woningmarkt en kent de wensen van de huurders: optimaal woongenot met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Stienstra heeft een ruim aanbod van huurwoningen en appartementen door heel Nederland. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar draagt Stienstra graag aan bij.

Door de groeiende onlineactiviteiten en klantcontacten breidt Stienstra haar team uit met een Marketeer

FUNCTIE
In deze nieuwe rol ben je samen met de directe collega’s verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten gericht op verhuur en verkoop van woningen. Daarbij is een optimale mix van zowel offline als online kanalen je belangrijkste focus. Je brengt structuur en kennis om online initiatieven te ontwikkelen, te initiëren en te implementeren. De huurder (=klant) staat hierbij altijd centraal. Je bent de expert en coördinator in de organisatie die vanuit een helicopterview de directie kan adviseren over te maken keuzes die passen bij de marktonwikkeling en huurders. Je bent een verbinder, zoekt collega’s op voor samenwerking en creëert draagvlak voor je ideeën. Je zet samen die ideeën om in een plan en gedragen marketingacties. Je stuurt een klein team aan en bent niet bang zelf de handen uit de mouwen te steken. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid om je marketinginitiatieven uit te werken en te implementeren. Het credo “alleen ga je sneller, samen kom je verder” past bij jou.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

 • Opstellen van een marketingjaarplan met bijbehorende activiteiten.
 • Verantwoordelijk voor marktonderzoek en concurrentieanalyse.
 • Verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van diverse kanalen, de website, platform MijnStienstra en Social Media.
 • Coördineert de marketingacties en initieert een succesvolle samenwerking met de afdelingen Property en Asset Management.
 • Juiste inzet van online marketingtools (mailings, analytics, SEO/SEA) die passen bij de markt en de doelgroep.
 • Je ondersteunt het Klanten Contact Center en de Rayonmanagers bij het organiseren en voorbereiden van promotionele acties.
 • Je bent betrokken bij diverse projecten als deelnemer of projectleider.
 • Je volgt actuele ontwikkelingen en trends in de woningmarkt en op het gebied van online marketing.

FUNCTIE-EISEN
Wat is jouw profiel?
 • Hbo-niveau en opleiding en 5-7 jaar ervaring in online marketing, bij voorkeur in een consumentenmarkt.
 • Kennis van de markt en producten voor online dienstverlening.
 • Je bent analytisch, zorgt voor een gedragen aanpak en de juiste afwegingen gebaseerd op markttrends en klantgroepen.
 • Ontwikkelgericht en ondernemend, jij neemt graag het initiatief, maakt ideeën concreet, toetst deze en bent in staat deze te realiseren.
 • Verbindend en tactisch, je weet besluitvorming te beïnvloeden en zorgt voor verbinding met je collega’s binnen het team en van andere afdelingen.
 • Je bent een hands-on organisatietalent. Je zorgt voor een strakke planning en behoudt het overzicht over alle marketing gerelateerde werkzaamheden.
 • Je bent creatief in je aanpak met een persoonlijke benadering en altijd op zoek naar toegevoegde waarde voor de huurder.
 • Je bent communicatief sterk op alle niveaus en staat stevig in je schoenen.

AANBOD
Stienstra biedt jou een rol met veel eigen verantwoordelijkheid om je opdracht in te vullen en succesvol te maken. We denken aan een invulling van 20-24 uur per week waarbij de vorm van het contract voor ons flexibel kan zijn. Zowel een dienstverband als ook een overeenkomst van opdracht is bespreekbaar. Op basis van een fulltime dienstverband bedraagt het salaris tussen de €3.430,- tot € 4.035,- bruto per maand afhankelijk van werkervaring en expertise. Binnen Stienstra heerst een informele vriendschappelijke sfeer waar iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. De lijnen op de afdeling en binnen de organisatie zijn kort. Je legt verantwoording af aan de directeur Property.

INLICHTINGEN
Stienstra wordt in deze werving begeleid door Delfin Executives. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Elise Lansu, 06-23909009.

SOLLICITATIE
Is dit jouw volgende uitdaging? We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet. Deze kun je uploaden via de volgende link. Jouw reactie ontvangen we graag vóór 15 december 2021.