Prijsbereik: Van naar

Stienstra is een belangrijke speler op de Nederlandse vastgoedmarkt met enkele duizenden woningen, zowel in de koop- als in de huursector. Stienstra bestaat 55 jaar en heeft als familiebedrijf de kernwaarden duurzaam en betrouwbaar hoog in het vaandel staan. Stienstra streeft naar verduurzaming en optimalisatie van haar woningbezit, waarbij klant- en marktgerichtheid belangrijke speerpunten zijn.

Voor de afdeling Beheer zijn wij op zoek naar kandidaten (m/v) voor de full time functie van:

Rayonmanager vastgoed

regio midden en west-Nederland (met name Flevoland, Noord en Zuid-Holland)

De functie: De rayonmanager is verantwoordelijk voor verkoop en verhuur van de toegewezen woningportefeuille en voert de bijbehorende activiteiten uit o.a. bezichtigingen plannen, open huis dagen organiseren, aanbiedingen en huur- en koopovereenkomsten sluiten. De woningen worden grotendeels zonder tussenkomst van bemiddelaars rechtstreeks verhuurd dan wel verkocht.
Samen met het Klantcontactcentrum en de afdeling Marketing bepaalt de rayonmanager de wijze waarop de woningen onder de aandacht worden gebracht en voert de overeengekomen strategie vervolgens effectief en efficiënt uit.
Kansen en bedreigingen met betrekking tot alle facetten van het vastgoed worden door de rayonmanager gesignaleerd. Bij verhuur en verkoop voert de rayonmanager voor- en eindcontroles uit. De rayonmanager optimaliseert het woongenot van huurders binnen gestelde kaders en procedures en levert aftersales bij vertrekkende huurders.

Gevraagd: HBO werk- en denkniveau. Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Vastgoed en Makelaardij. U bent de laatste jaren actief in een makelaars gerelateerde functie. U woont in genoemde regio en heeft relevante kennis van het gebied. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en combineert overtuigingskracht met een groot empathisch vermogen. U bent ondernemend en flexibel in de organisatie van uw werk, zonder de kwaliteit en accuratesse uit het oog te verliezen.

Solliciteren: Spreekt deze vacature u aan en voldoet u aan wat wij vragen, stuur dan uw motivatiebrief met uitgebreid cv naar a.smeding@stienstra.nl of postbus 79, 6400 AB Heerlen t.a.v. afdeling HR. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Voncken, directeur Beheer, telefoonnummer 045-5638300.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.