Menu

Zoeken op kaart

Liever zoeken op de kaart?

Klik om te zoeken op de kaart

----------

Zoeken op straatnaam

U weet de straatnaam al?

----------

Ons kantoor

Vanuit ons kantoor in Heerlen opereren wij door heel Nederland.

Kruisstraat 56
6411 BW Heerlen
Postbus 79
6400 AB Heerlen

Tel: 045 - 5638300
Fax: 045 - 5732580
BTW-nummer: NL005557999B01


Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur.
Onze servicebalie in Heerlen is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Huren bij Stienstra

Bent u op zoek naar een huurwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In heel Nederland hebben wij een ruim aanbod aan huurwoningen. Op deze pagina leggen we u in het kort uit hoe u bij ons een woning kunt huren.


1. Bezichtiging aanvragen

Heeft u een geschikte woning gevonden die u graag wil huren, dan kunt u op onze website een bezichtiging aanvragen. Het bezichtigingsformulier vindt u op de pagina van de desbetreffende woning. Klik op de groene button (‘ik wil bezichtigen’) en u komt u vanzelf bij het formulier terecht.


2. Bezichtigen

Heeft u het formulier volledig ingevuld en verzonden naar ons, dan nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Is uw bruto maandinkomen ontoereikend, dan krijgt u bericht van ons dat de bezichtiging aan het desbetreffende adres niet kan plaatsvinden. Voldoet u wel aan onze inkomensnorm, dan neemt onze collega die de bezichtigingen verzorgt, contact met u op voor het plannen van een afspraak. Een bezichtiging is gratis en geheel vrijblijvend!


3. Volledig inschrijven

Bevalt de woning u nog steeds na de bezichtiging en wilt u huren, dan dient u zich volledig bij ons in te schrijven. We sturen u dan een e-mail met een persoonlijke link. Via deze link kunt u zich gratis inschrijven. Dit houdt in dat u, na het akkoord gaan met onze huurvoorwaarden, diverse inschrijfdocumenten dient te uploaden. Bent u in afwachting van een document dat u heeft aangevraagd? Dan kunt u de documenten die u wel al in uw bezit heeft, uploaden en het ontbrekende document later toevoegen of nasturen (inschrijven@stienstra.nl). Na ontvangst van alle bescheiden worden uw stukken zorgvuldig getoetst. We streven ernaar u binnen 3 werkdagen te kunnen berichten over de uitslag.


4. Huren

Bij een positieve uitslag neemt de collega waarmee u bezichtigd heeft, contact met u op om dit goede nieuws mede te delen. U kunt dan ook uw voorkeur van ingangsdatum kenbaar maken; huurovereenkomsten kunnen ingaan op de 1e of de 16e dag van de maand. Vervolgens wordt er een concept huurovereenkomst opgemaakt en dient u de eerste betaling handmatig te doen. Nadat wij uw eerste betaling ontvangen hebben, wordt er een afspraak met u gemaakt om de huurovereenkomst te tekenen en de sleutels in ontvangst te kunnen nemen. Vanaf het moment dat u de sleutels in handen heeft, bent u de nieuwe huurder van onze huurwoning!


Al onze huurwoningen worden geplaatst op Pararius.nl